Contact

De mensen achter de boerderij en Het Zielegoed

Welkom_01De boer: Jan van der Weerd. Runt het melk- en pluimvee bedrijf samen met zijn oudste zoon en zijn vrouw.

De boerin: Erma van der Weerd. Zij helpt mee op de boerderij waar nodig. Houdt het gezin draaiende én is de eigenaar van de neventak ‘Het Zielegoed’. Zij vindt het fijn om mensen met liefde en aandacht een leuke dag te bezorgen. Samen met haar oudste dochter rijdt ze graag op de paarden. En het is fijn om af en toe een handje extra te hebben!

De helpende handen: Haley Berghuis en Anita van Pijkeren. Zij assisteren bij alle activiteiten en begeleiden de mensen te paard.

De dieren op de boerderij

Paard Silke: deze statige Friese merrie is een plaatje. Maar naast schoonheid is ze ook erg lief en betrouwbaar. Menig angstige ruiter heeft ze geduldig begeleid naar meer plezier. Ze is gek op kunstjes en aandacht.

IMG_2636Paard Famke: Famke is een schat van een Tinker. Het is een rots in de branding met haar kalme karakter. Famke is nergens bang voor en is geduldig met jong en oud. Ze is kleiner dan Silke, maar net zo sterk.

Hond Diesel: zie Diesel van Het Zielegoed.

Hond Joep: deze kruising Westland High Terriër is een klein ondeugd. Stiekem verstopt ze zich altijd, zodat ze toch mee kan met een buitenrit. Joep is gek op kinderen en aandacht. Een lieve knuffelhond!

Konijnen Pluisje & Ragebol: Pluisje en Ragebol zijn twee konijnen van het ras Teddy Widder. Ze zijn ontzettend zacht door hun wollige vachtje. Pluisje en Ragebol zitten graag op schoot en laten zich heerlijk knuffelen.

Cavia’s Fred & Ed: deze vrolijke vriendjes kletsen er lustig op los in hun verblijf. Ze spelen met elkaar en zijn altijd vrolijk. Natuurlijk zijn Fred en Ed gek op aandacht.

Tot ziens op de boerderij!boerderij (1)

Contactgegevens

Het Zielegoed
Zijlweg 29A
8196 KK Welsum
0570-562618
Erma: 06-19414656
info@zielegoed.nl
www.zielegoed.nl

Neem direct contact op
*Verplicht veld